Tør og sensitiv hud? Vi kender det..

“Jeg kunne ikke overskue mere i forhold til min hud. Jeg googlede eller gik i Matas og så prøvede man noget, men det virkede ikke helt fordi, så havde man måske ikke sagt det hele. Så fortalte min mor mig, at der var noget, der hed Nøie. Og efter jeg havde prøvet cremen i tre dage gik det ligesom op for mig, at jeg faktisk havde købt noget, der faktisk virkede!”

Andreas forbedrede sin røde, tørre og irriterede hud på tre dage, men det kan altså sagtens tage op til en måned at se resultater med din personaliserede creme.. Just so know

Tag din hudtest på få minutter

Hos Nøie laver vi personaliseret hudpleje. Efter du har udfyldt din hudtest kan vi matche dig med den creme, der virker til dine specifikke hududfordringer - dit navn står endda på emballagen 👀

HER TALER DE OM OS

Vi giver ikke op på dig og din hud

Heldigvis ser 78% af alle Nøie brugere synlige resultater efter 30 dage, men hvis du ikke er tilfreds til den tid, sender vi dig en ny personaliseret creme helt gratis. Hvis du stadig ikke oplever en forskel, giver vi dig hele beløbet retur. Easy as that!

“Jeg har døjet med vandeksem i et par år nu og jeres body cream har hjulpet så meget, at jeg knap nok lægger mærke til det længere. Det har virkelig hjulpet på mit selvværd”

Astrid
Anmeldelse fra Instagram

"Nu har jeg prøvet min nye creme og den er bare helt fantastisk. Den hjælper rigtig meget på mine hudproblemer og det er bare så rart! Tusind tak for god kundeservice!"

Anonym
Anmeldelse via kundeservice

“Hånden på hjertet - så er jeg simpelthen helt vildt imponeret! Cremen til ansigtet har gjort underværker. De spots, hvor min hud ALTID blev tør er forsvundet og de steder hvor min hud havde en tendens til at blive super olieret er også næsten væk”

Lonnie
Anmeldelse fra Instagram

Sådan gør du

Slut med masseproduceret hudpleje. Vores cremer er baseret på en
dyb dermatologisk viden, community feedback og tilpasset din huds unikke behov. Sådan gør du:

1. Udfyld din hudprofil på noie.dk

2. Match med din personlige creme

3. Rejsen mod en sundere hud begynder

4. Track din hud og opdatér formulering

Bliv matchet med din personaliserede creme